• AdresaZagrebačka 76
  • Kapacitet48 kreveta
  • Tramvajske linije2, 6, 11
  • Autobusne linijeVoltino - Mažuranićev trg

Dom je difuznog karaktera i nalazi se u stambenoj zgradi na adresi Zagrebačka cesta 76, u mirnoj i izoliranoj ulici, udaljenoj od okretišta tramvaja Črnomerec (linije 2, 6 i 11) oko 900m odnosno oko 10 minuta hoda. Stajalište frekventne linija gradskih autobusa Voltino – Mažuranićev trg u neposrednoj je blizini zgrade.

Dom se sastoji od 10 stanova, od kojih je većina trosobna, površine blizu 80m2 i kapaciteta je ukupno 48 kreveta, raspoređenih u jednokrevetne i dvokrevetne sobe.

Stanovi su opremljeni WC-om, kupaonicom s WC-om, čajnom kuhinjom (ploča za kuhanje i hladnjak) i blagovaonicom te lođom (za pušenje). Svi stanovi su novogradnja visoke kvelitete (ranije nekorišteni) i novouređeni potrebnim namještajem (krevet, ormar i mali radni stol za svakog studenta). Grijanje je centralno, na plin.

U prizemlju zgrade je učionica (s nekoliko velikih radnih stolova) i zajednička perionica rublja (perilica i sušilica). Zgradu doma okružuje zelenilo.

Cijena smještaja ovisi o broju kreveta u sobi i uključuje režije (do iznosa 100 kuna mjesečno; ako režije u pojedinom stanu premaše 100 kuna mjesečno, razlika će biti dodatno naplaćena svim stanarima tog stana – proporcionalno). Cijena smještaja uključuje zamjenu/pranje posteljine dva puta mjesečno, a ne uključuje pranje kupaonica odnosno sanitarnih čvorova.

    Kontaktirajte nas